Departamenti Neurokirurgjisë

Neurokirurgjia

NEUROKIRURGJIA

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Informacion i Përgjithshëm

Departamenti I Neurokirurgjisë është i specializuar në trajtimin kirurgjikal të çrregullimeve akute ose kronike të kafkës, trurit, shtyllës kurrizore, palcës kurrizore dhe nervave periferike. Synimi i këtij departamenti është të shpëtojmë jetë, të ruajmë funksionet jetësore dhe që pacienti të rifitojë cilësinë e jetës. Ne jemi krenar që mund të arrijmë këtë rezultat në shumicën dërrmuese të rasteve duke menaxhuar cdo rast mjekësor në mënyrën më të mire të mundshëm dhe duke ofruar shërbim të personalizuar. Armët tona janë përdorimi i rregullt i teknologjisë moderne kirurgjikale dhe krijimi i një marrëdhënie të fortë me pacientët tanë.

Për më shumë informacion mbi këtë Departament ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=HvvaVu-4eNs 

 

Shembuj nga procedurat neurokirugjikale tё trajtuar në Spitalin hygeia 

1. Hernie e Diskut Cervikal  C4/C5, C5/C6. Anterior C4/C5 dhe C5/C6 diskektomi dhe fuzion me implante  titani. 

2. Hernie e Diskut Cervikal  C4/C5, C5/C6, C6/C7. Anterior C4/C5, C5/C6, C6/C7 diskektomi dhe fuzion me implante  PEEK 

3. Skoliozë Degjenerative te Adultët  – Reduktim i pasëm dhe fuzion duke përdorur vida transpedikulare, shufra dhe shartesa kockore. 

4. Freaktura Lumbare Vertebrale për shkak të Mielomës Multiple – Kifoplasti Perkutane e vertebrave L3 dhe  L5.

5. Radikulopati mielocervike për shkak të degjenerimit multiple diskal– laminektomi cervikale dhe fuzion të pasëm.

6. Meningiomë Falx pçërpara dhe pas heqjes. 

7. Frakturë e vertebrës L1: reduktim dhe stabilizim në pjesën e pasme. 

8. Spondilolisthesis L5/S1: Stabilizim në pjesën e pasme me vida dhe shufra transpendikulare. 

9. Meningioma e konveksitetit: heqje pas një kraniotomie. 

 

 

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al