Social Responsibility

Spitali Hygeia Tiranë rinovon Memorandumin e Mirëkuptimit me Fondacionin “Down Syndrome Albania”

Në datë 25 prill 2017, Drejtorja Ekzekutive e Spitalit Hygeia Tiranë, Znj.Maria Driva, nenshkroi në prani të përfaqësues së Fondacionit Doën Syndrome Albania, Znj.Emanuela Peploka Zaimi, rinovimin e Memorandumit të Mirëkutimit  për një periudhë 2-vjecare midis dy Institucioneve. Edhe një herë Spitali Hygeia Tiranë konfirmon përkrahjen e vazhdueshme që jep për të qenë gjithmonë pranë kategorive të personave me aftësi të vecanta dhe shtresave të shoqërisë në nevojë.

 

Me nënshkrimin e këtij Memorandumi Mirëkuptimi Spitali Hygeia Tiranë do të vazhdojë në angazhimin e të gjithë strukturave të saj spitalore duke ofruar për këtë kategori fëmijësh, të cilët janë edhe anëtarë të këtij Fondacioni, vizita mjekësore falas dhe 30% zbritje për të gjitha shërbimet e tjera mjekësore që ata mund të kenë nevojë. Misioni ynë në ndihmë dhe përkrahje të shtresave vulnerabël të shoqërisë vazhdon. 

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al