Social Responsibility

Përfaqësues të Spitalit Hygeia Tiranë ofruan, në zbatim të vendimit të marrë nga Bordi Drejtues i Spitalit Hygeia Tiranë për të dhuruar, në nder të kujtimit të themeluesit të Marfin Group Andreas Vgnenopoulos,  ndihma në pajisje mjekësore, pajisje zyre dhe ushqime në vlerën 1.000 euro  për të porsalindurit e braktisur të cilët janë nën kujdesin e Organizatës   “Programi Djepi i Ëngjëjve”.

Në 17 Dhjetor, 2016, në vijim të fushatës për ndërgjegjësimin e Kancerit të Gjirit organizuar nga Spitali Hygeia gjate muajit Tetor, Bordi i Drejtorëve të Spitalit Hygeia Tiranë në bashkëpunim edhe me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve vendosën të ofronin Mamografi falas për gratë që vuanin dënimin e tyre në Burgun e Grave Tiranë dhe të cilat nuk e kishin patur një mundësi të tillë më parë.

Page 2 of 4

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al