Përgjegjësia Sociale

Përgjatë muajit Nëntor, përkatësisht në 12 dhe 26 Nëntor, stafi mjekësor i Spitalit Hygeia vijoi në misionin e marrë përsipër në bashkëpunim me Fondacionin “ Fundjavë Ndryshe” duke shkuar pranë familjeve të varfra dhe duke ofruar ekzaminime mjekësore falas përreth 10 familje në nevojë.

Për të tretin vit rradhazi, Spitali Hygeia Tiranë ishtë një ndër partnerët dhe sponosrët kryesorë të aktiviteteve të organizuara nga Organizata e Grave Kristiane shqiptare (YWCA) të cilët në bashkëpunim edhe me Ambasadën Amerikane organizuan aktivitete për rritjen e ndërgjegjësimit të popullatës për Kancerin e Gjirit dhe sidomos mbi rëndësinë e kryerjes së kontrolleve te rregullta mjekësore.

Spitali Hygeia Tiranë vazhdon me përkushtim në përmbushjen e misionit të saj, pra të qenit pranë personave dhe familjeve që kane nevojë për asistencë mjekësore dhe jo vetëm. Në tetor 2016, Drejtorja Ekzekutive e Spitalit Hygeia, Znj.Maria Driva, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Fondacionin “ Fundjavë Ndryshe” I cili ka si mision primar të ofrojë ndihmë për njerëzit dhe familjet në nevojë.

20 Maj është dita Ndërkombëtare e Jetimëve dhe në kuadër të kësaj dite stafi drejtues i Shtëpisë së Fëmijve “Zyber Hallulli” Tiranë së bashku me fëmijët, rezidentë të këtij Institucioni organizuan një aktivitet me këngë, recitime kushtuar nënës, valle dhe piktura, ku protaginistë ishin vetë ata, fëmijët e Shtëpisë Zyber Hallulli të cilët kishin përgatitur dhe prezantonin të gjithë aktivitetin.

Page 3 of 4

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al