Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Gastroenterologjia

Departamenti Gastroenterologjisë

Gastroenterologjia

GASTROENTEROLOGJIA

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Gastroenterologjia

Departamenti i Gastroenterologjisë i Spitalit Hygeia Tiranë është i specializuar në parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive të traktit(aparatit) tretës. Stafi i Mjekëve të këtij Departamenti, me një eksperiencë të gjatë profesionale, diagnostikojnë dhe trajtojnë patologjitë që kanë të bëjnë me pankreasin, ezofagun, stomakun, zorrën e hollë dhe kolonën(zorrën e trashë). Ky Departament është i pajisur me aparatura të teknologjisë së fjalës së fundit të kësaj fushe, të cilat krijojnë lehtësira dhe saktësi gjatë ekzaminimeve endoskopike si për pacientin ashtu edhe për stafin mjekësor, duke mundësuar ofrimin e një shërbimi optimal. Në këtë Department, proçedurat endoskopike, (të cilat janë proçedura shumë të sigurta dhe të përshtatshme për pacientin, ku përdoret një tub fleksibël dhe i gjatë me një kamera të instaluar në fund të këtij tubi, i cili inserohet në brendësi të trupit të pacientit për të diagnostikuar dhe trajtuar problemet e ndryshme që paraqet pacienti), zakonisht realizohen duke i aplikuar pacientit një anestezi të lehtë, e cila i garanton pacientit një proçedurë komode, të sigurt dhe njëkohësisht edhe të saktë.

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al