Artikuj mjekësor

Çdo ditë e më shumë dëgjojmë raste të çifteve që nuk po munden dot të kenë fëmijë. Përpos pamundësisë për t’u bërë prindër, ata nuk dinë me siguri ku të drejtohen, ku t’i varin shpresat e tyre, kujt t’i besojnë. Ne u interesuam dhe duam të ndajmë me ju lajmin e mirë se sot, në Shqipëri infertiliteti nuk është më pengesë në realizimin e dëshirës tuaj të madhe për të patur fëmijë.

Sottocategorie

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al