Përgjegjësia Sociale

Stafi i Spitalit Hygeia Tiranë organizon “Ditën e Dhurmit të gjakut 2017”

Në datë 8 Shkurt, 2017, Spitali Hygeia në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut, nën Sloganin “Dhuro gjak, Shpëto Jetë”, organizoi Ditën e Dhurimit të Gjakut 2017.

Si çdo vit, edhe këtë vit, Spitali Hygeia ndërmori sërish iniciativën, që të gjithë së bashku të japim kontributin tonë vullnetar në ndihmë të kësaj kauze humanitare, duke dhuruar gjak që është aq i rëndësishëm për pacientët në nevojë. Të gjithë ne, si pjesë përbërëse e një strukture spitalore dhe që përballemi çdo ditë me luftën për jetën, të ndërgjegjshëm mbi rëndësinë e këtij gjesti sa human aq edhe qytetar, më shumë se të gjithë të tjerët, duhet të jemi të parët për të dhënë kontributin dhe shembullin tonë personal për dhurimin vullnetar të gjakut, sepse, një dhurim i thjeshtë shpëton Jetë.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al