Përgjegjësia Sociale

Spitali Hygeia Tiranë në mbështetje të Konferencës për Gruan “Të Lulëzosh fuqishëm”

Në 4 mars, 2017, Spitali Hygeia Tiranë ishtë një ndër mbështetësit e eventit të organizuar me rastin e 8 Marsit, Konferenca e Gruas “ Të lulëzosh fuqishëm” organizuar nga Fondacioni “Jeta e RE & MOPS Albania (nënat e parashkollorëve).

Në këtë Event morën pjesë rreht 234 gra, një pjesë e mirë e të cilave ishin nëna beqare dhe që jetonin në kushte të vështira ekonomike. Konferenca kishte si qëllim kryesor edukimin e pjesëmarrësve nëpërmjet ofrimit të informacioneve të nevojshme nga lektorë ndërkombëtarë dhe vendas, mbi prindërimin, si të kemi një familje dhe martesë të shëndoshë, si të rrisim sa më mirë fëmijët, etj.

 

Për pjesëmarrëset e këtij Eventi, dhe përkatësisht atyre që i përkisnin kategorisë së grave në nevojë, Spitali Hygeia Tiranë ju dhuroi kupona me Mamografi falas dhe mbuloi shpenzimet e akomodimit dhe udhëtimit për 10 prej tyre. 

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al