Përgjegjësia Sociale

Përgjatë muajit Nëntor, përkatësisht në 12 dhe 26 Nëntor, stafi mjekësor i Spitalit Hygeia vijoi në misionin e marrë përsipër në bashkëpunim me Fondacionin “ Fundjavë Ndryshe” duke shkuar pranë familjeve të varfra dhe duke ofruar ekzaminime mjekësore falas përreth 10 familje në nevojë.

Për të tretin vit rradhazi, Spitali Hygeia Tiranë ishtë një ndër partnerët dhe sponosrët kryesorë të aktiviteteve të organizuara nga Organizata e Grave Kristiane shqiptare (YWCA) të cilët në bashkëpunim edhe me Ambasadën Amerikane organizuan aktivitete për rritjen e ndërgjegjësimit të popullatës për Kancerin e Gjirit dhe sidomos mbi rëndësinë e kryerjes së kontrolleve te rregullta mjekësore.

Spitali Hygeia Tiranë vazhdon me përkushtim në përmbushjen e misionit të saj, pra të qenit pranë personave dhe familjeve që kane nevojë për asistencë mjekësore dhe jo vetëm. Në tetor 2016, Drejtorja Ekzekutive e Spitalit Hygeia, Znj.Maria Driva, nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Fondacionin “ Fundjavë Ndryshe” I cili ka si mision primar të ofrojë ndihmë për njerëzit dhe familjet në nevojë.

20 Maj është dita Ndërkombëtare e Jetimëve dhe në kuadër të kësaj dite stafi drejtues i Shtëpisë së Fëmijve “Zyber Hallulli” Tiranë së bashku me fëmijët, rezidentë të këtij Institucioni organizuan një aktivitet me këngë, recitime kushtuar nënës, valle dhe piktura, ku protaginistë ishin vetë ata, fëmijët e Shtëpisë Zyber Hallulli të cilët kishin përgatitur dhe prezantonin të gjithë aktivitetin.

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al