Përgjegjësia Sociale

Në 2 Nëntor, 2015, si çdo vit, Spitali Hygeia Tiranë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut organizoi, në ambientet e Spitalit “ Ditën e Dhurimit të Gjakut” nën moton “ Dhura Gjak, Shpëto jetë”.

  

Në kuadër të Muajit të Kancerit të gjirit, Spitali Hygeia Tiranë për të qenë pjese e fushatave sensibilizuese për të rritur ndërgjegjësimin e popullatës për luftën kundër Kancerit të Gjirit, dhe rëndësinë e kontrolleve periodike, nën sloganin “

Diagnostikimi i hershëm shpëton jetë” ofroi për periudhën Tetor – Janar 2015, kupona me çmim të reduktuar ku përfshiheshin ekzaminimet:

Faqja 4 di 4

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al