Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Kirurgjia Ditore

Departamenti Kirurgjisë Ditore

Kirurgjia Ditore

KIRURGJIA DITORE

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Reparti i Kirurgjisë Ditore (ODS)

Spitali Hygeia Tiranë  është spitali i parë dhe i vetëm në vend që ka implementuar Repartin e Kirurgjisë Një Ditore (ODS). 

Në këtë Repart trajtohen ato raste mjekësore të cilat kanë nevojë të trajtohen në rrugë kirurgjikale por nga ana tjetër nuk kanë nevojë për hospitalizim pra trajtohen në bazë ditore. 

Proçedurat kirurgjikale që trajtohen në ODS janë të thjeshtëzuara.Pas kontrollit të nevojshëm preoperator, i cili kryhet një ditë më parë, pacienti i nënshtrohet ndërhyrjes kirurgjikale dhe më pas kalon në dhomën e zgjimit ku qëndron për një kohë të shkurtër dhe më pas ai mund të largohet për në shtëpi brenda po të njëjtës ditë që është kryer ndërhyrja kirurgjikale. 

PAJISJET

Ndërhyrjet kirurgjikale që ofrohen në këtë Departament kryhen në një zonë të mirë organizuar dhe të mirëpajisur, e cila është projektuar sipas stadardeve dhe protokolleve ndërkombëtare. Sallat e kirurgjisë janë të pajisura me aparatura dhe pajisjet nga më bashkëkohoret, dhe ambientet e këtyre sallave respektojnë kushtet e higjenës dhe sterilitetit konform standarteve dhe protokolleve të kërkuara.  

Dhomat e zgjimit ofrojnë një qëndrim të rehatshëm dhe të sigurt për pacientët, dhe gjatë gjithë kohës së qëndrimit pacienti është nën ndjekjen e vazhdueshme të personelit mjekësor të specializuar. 

Familjarët nuk lejohen të qëndrojnë brenda këtyre ambjenteve. Për ta është rezervuar një ambjent më vete, zona e pritjes për familjarët.

 

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al