Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Kirurgjia e Përgjithshme

Departamenti Kirurgjisë së Përgjithshme

Kirurgjia e Përgjithshme

KIRURGJIA E PËRGJITHSHME

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Departamenti i Kirurgjisë së përgjithshme

Departamenti i Kirurgjisë së përgjithshme i Spitalit Hygeia trajton patologji mjekësore nëpërmjet proҫedurave kirurgjikale. Në këtë Departament trajtohet i gjithë spektri i patologjive të kirurgjisë së përgjithshme. Një ekip i kualifikuar mjekësh specialist kirurgë të përgjithshëm është i dedikuar 24 orë në ditë /365 ditë të vitit për t’ju siguruar shërbimin më të mirë të mudshëm ҫdo pacienti.  Stafi i këtij Departamenti bashkëpunon ngushtë me të gjithë specialetet e tjera mjekësore të tilla me qëllim ofrimin e një kujdesi optimal pacientit si mënyra më e mirë për menaxhimin dhe zgjidhjen sa më të mirë të ҫdo problematike mjekësore kirurgjikale që kërkon zgjidhje. 

Llojet e kirurgjive qe aplikohen:

  • Kirurgji e stomakut (kancer i stomakut, patologjitë beninje)
  • Kirurgji e zorrës së trashë (kancer i zorrës së trashë dhe patologjitë beninje) 
  • Kirurgji e gjendrës tiroide (me nje metode bashkëkohore- pa qepje dhe pa dhimbje) 
  • Kirurgji e pankreasit
  • Kirurgji e hernies
  • Kirurgji e shpretkës
  • Kirurgji e urgjencës

 

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al