Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Kirurgjia Vaskulare

Departamenti Kirurgjisë Vaskulare

Kirurgjia Vaskulare

KIRURGJIA VASKULARE

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Informacion i Përgjithshëm

Shërbimi i Angiologjisë dhe Kirurgjisë vaskulare në spitalin Hygeia Tiranë mundëson diagnostikimin dhe trajtimin e shumë sëmundjeve që prekin enët e gjakut, qofshin keto të sistemit arterial apo edhe të atij venoz. Në këtë shërbim ofrojmë diagnostikimin në kushte ambulatorike me anë të ekzaminimit eko-Doppler si edhe me metoda radiologjike për të gjithë llojet e patologjive. Stafi I mjekëve angiologë me shumë eksperiencë ofrojnë të gjitha llojet e trajtimeve, duke filluar nga ato me metoda medikamentoze, proçedura mini-invazive dhe ndërhyrje kirurgjikale. Po kështu stafi i mjekëve ofrojnë edhe konsulta të specializuara edhe për pacientë me sëmundje të sistemeve të tjera që kanë lidhje apo që përfitojnë nga proçedura të ndryshme që kryhen në enët e gjakut.”

Për më shumë informacion mbi këtë Departament ju ftojmë të ndiqni videon & artikujt si më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=Ah8sUphKJVs

 

 

http://www.hygeia.al/al/hygeia/artikuj-mjekesor/256-venat-varikoze-trajtimi-me-metodat-me-bashkekohore

http://www.hygeia.al/al/hygeia/artikuj-mjekesor/265-stenozat-e-arteries-karotide-dhe-pasojat-e-saj 

 

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al