Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Klinika Gjermane e Syrit

Klinika Gjermane e Syrit

Klinika Gjermane e Syrit

KLINIKA GJERMANE E SYRIT

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

RRETH KLINIKES

Sytë juaj meritojnë më të mirën

Pranë kontrolleve dhe terapive klasike, Klinika Gjermane e Syrit, ofron një numër të madh të intervenimeve operative. Pa marrë parasysh, se a bëhet fjalë për kirurgjinë e kataraktës ose retinës, a bëhet fjalë për (Femto-) LASIK trajtime ose implantimin e lentave (multifokale), mjekët e syve nga Klinika Gjermane e Syrit e ofrojnë pothuajse të gjithë spektrin e oftalmologjisë nga një burim i vetëm. Të gjitha trajtimet orientohen drejtë standardeve më të larta të artit mjekësor, të ashtuquajturave “standarde të arta”. Shfrytëzoni që sot mundësitë të cilat burojnë nga përvoja dhe pajisjet tona. Oftalmologët nga Klinika Gjermane e Syrit dëshirojnë të jenë në ndihmën tuaj, për të mbrojtur dhe për të ruajtur shqisën tuaj më të vlefshme.

Për më tepër mbi shërbimet që ofrohen dhe stafin e mjekëve të kësaj Klinike vizitoni faqen zyrtare: http://kgjs.al/

Klinika Gjermane e Syrit ndodhet në Katin e III-të të Spitalit Hygeia Tiranë

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al