Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Marteniteti

Marteniteti Hygeia

Marteniteti

MATERNITETI

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Rreth Maternitetit

Në Maternitetin Hygeia i gjithë stafi i mjekëve, mamive dhe infermierëve, janë të përkushtuar për të përmbushur misionin, pra të bëjnë të mundur që eksperienca e lindjes së fëmijës për çdo nënë të jetë sa më e sigurt, komode dhe mbi të gjitha të jetë një eksperiencë e bukur. Ne ofrojmë një shërbim të integruar dhe cilësor duke patur si synim kryesor të asistojmë nënat që janë në pritje të ëmbël në çdo etapë të kësaj faze të jetës së tyre, duke filluar që nga ndjekja dhe konrolli mjekësor i të gjitha etapave të shtatëzanisë, ofrimin e kurseve prenatale për çiftet e reja (ku ofrohen informacione mbi shtatëzaninë, lindjen, kujdesin ndaj bebit, ushqimet që duhet të konsumojnë ..etj,), monitorimin e shtatëzanive në rrezik, lindjen dhe kujdesin ndaj bebit që në momentin e parë që vjen në jetë dhe më tej.

Stafi i kualifikuar dhe me eksperiencë i mjekëve obstetër – gjinekolog dhe neonatolog/pediatër, mamive dhe infermierëve të Maternitetit Hygeia janë të përkushtuar të ofrojnë 24 orë në ditë, në 365 ditë të vitit, shërbim cilësor dhe të personalizuar për të gjithë nënat dhe të porsalindurit e tyre. Materniteti Hygeia ka në dispozicion të tij 6 salla lindje, të gjitha të pajisura me aparatura dhe teknologji mjekësore të fjalës së fundit me qëllim ofrimin e të gjitha komoditeve të nevojshme gjatë lindjes. Po kështu ky Maternitet është i pajisur me 25 dhoma pacientësh, të gjitha super komode dhe moderne, me shërbim dhe kujdes infermieror të specializuar 24 orë në ditë, për një rekuperim sa më të shpejtë pas lindjes. Në dispozicion të Maternitetit është edhe Reanimacioni i të Porsalindurve i konceptuar për të asistuar në mënyrë profesionale jo vetëm të porsalindurit prematurë por edhe rastet e komplikuara që hasen gjatë procesit të lindjes.

Stafi i Mjekeve

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al