Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Obstetri-Gjinekologji

Departamenti Obstetri-Gjinekologjisë

Obstetri-Gjinekologji

OBSTETRI-GJINEKOLOGJI

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Rreth Departamentit

Departamenti i Obstetri-Gjinekologjisë Hygeia është një Departament i konceptuar për të ofruar një shërbim të integruar nga një profesionistësh të integruar, gjithçka për shëndetin e gruas, në të gjitha etapat e jetës së saj. Në këtë departament ofrohet e gjithë gama e shërbimeve mjekësore gjinekologjike dhe obstetrikale, që nga kontrollet rutinë gjinekologjike, përgatitje për shtatëzani dhe ndjekje e shtatëzanisë, shtatëzani në rrezik, ofrimin e kurseve edukative prenatale për nënat dhe çiftet e reja, lindjen dhe kujdesin nenonatal,  menopauzën,  deri tek ndërhyrjet kirurgjikale laparoskopike dhe trajtimi kirurgjikal i suksesshëm i rasteve onkologjike.  

Stafi i mjekëve profesionistë grek dhe shqiptarë, shumica prej të cilëve janë të trajnuar dhe të specializuar në Universitetet më në zë të Anglisë dhe Amerikës, në bashkëpunim të ngushtë edhe me stafin e infermierëve dhe mamive të talentuar, të asistuar edhe nga aparatura dhe teknologji bashkëkohore që ky Departament disponon ofrojnë për çdo grua shërbim të personalizuar dhe cilësor duke aplikuar me sukses teknika trajtimi nga më bashkëkohoret. 

Kirurgët gjinekologë të këtij Departamenti janë të specializuar në aplikimin e teknikave kirurgjikale mini-invazive laparoskopike dhe jo vetëm, duke i aplikuar këto teknika në pjesën më të madhe të ndërhyrjeve kirurgjikale, teknika të cilat ju ofrojnë pacienteve mundësi rekuperimi më të shpejta dhe më pak dhimbje apo shenja.

Për më shumë informacion mbi këtë Departament ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë:

 https://www.youtube.com/watch?v=REScEq1JgcA

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al