Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemPopup_Anywhere has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/system/popup_anywhere/popup_anywhere.php on line 23
Radioterapia Onkologjike

Departamenti Radioterapisë Onkologjike

Radioterapia Onkologjike

ONKOLOGJIA

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/hygeia/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Informacion i Përgjithshëm

Qendra e Onkologjisë Hygeia merret me diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen në vazhdimësi (follow up) të pacientëve me kancer. Kjo Qendër është e pajisur me aparatura dhe pajisje nga më bashkëkohoret për të ofruar shërbim sa më cilësor dhe të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e të githë llojeve të kancerit. Stafi i mjekëve onkologë të kësaj Qendre është i përbërë nga mjekë onkologë radioterapeut dhe kimioterapeut shumë të njohur, grekë dhe shqiptarë, të kualifikuar në Universitete të njohura në Europë dhe më gjerë, të cilët kanë edhe një eksperiencë shumë të gjerë në fushën e trajtimit të sëmurëve me kancer, duke ofruar për secilin prej tyre plan trajtimi të personalizuar dhe cilësor. Kjo Qendër drejtohet nga mjekja e mirënjohur Dr.Evangelia Razis MD, PhD, e specializuar në Universitetet më prestigjioze në Amerikë. Dr. Razis ka qenë nismëtare në aplikimin e standardeve dhe udhëzimeve e cilësisë ndërkombëtare si dhe masave mbrojtëse në menaxhimin e rasteve me kancer. Ajo dhe Departamenti i saj në greqi kanë qenë të parët, jashtë Shteteve të Bashkuara, që janë çertifikuar nga Shoqata prestigjioze Amerikane e Onkologjisë Mjekësore të Amerikës me Ҫertifikatën e cilësisë (QOPI) për zbatimin dhe ndjekjen e standardeve cilësore për kancerin.

Mjekët onkologë të Spitalit Hygeia bashkëpunojnë ngushtë edhe me të gjithë mjekët specialistë të Departamenteve të tjerë si ata Imazheristë, Kirurgë (të përgjithshëm, gjinekolog, urolog etj), Anestezistë me qëllim për të ofruar një shërbim të integruar, sa më efikas dhe rezultativ për të sëmurët e kësaj kategorie.

Sajë eksperiencës dhe profesionalizimit të stafit mjek dhe teknik që ofrojnë shërbim, gërshetuar edhe me teknologjinë e avancuar mjekësore që Qendra e Onkologjisë Hygeia disponon bëhet e mundur të trajtohen pothuajse të gjitha llojet e kancerave si :

• Kancer i kokës

• Kokë-qafë

• Kancer gjiri

• Kancer i rrugëve biliare

• Kancer i mushkrisë

• Kancer i mëlçisë

• Kancer I pankreasit

• Kancer i veshkavë

• Kancer i zorrës së trashë

• Kancer i Kolonit

• Kancer i vezores & lloje të tjera kancer gjinekologjik

• Kanceri I Prostatës

• Melanoma

• Kancer i lëkurës

• Kancer i tiroides…etj.

Për më shumë informacion mbi këtë Departament ju ftojmë të lexoni artikujt si dhe të ndiqni videot më poshtë:

http://www.hygeia.al/al/hygeia/artikuj-mjekesor/246-implementimi-i-teknikave-te-avancuara-te-radioterapise-ne-trajtimin-e-kancerit 

 

https://www.youtube.com/watch?v=sJTKXbSBvaI 

https://www.youtube.com/watch?v=hdcLHtyyGWM 

https://www.youtube.com/watch?v=A6z5sGzF3Jg 

https://www.youtube.com/watch?v=hQNj3vbU_JU 

 

Departamente

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al