Departamenti Toksikologjisë

Toksikologjia

TOKSIKOLOGJIA

Lista e mjekeve te ketij departamenti

Informacion i Përgjitshëm

Toksikologjia është shkenca e cila merret me studimin e efekteve të dëmshme të kimikateve apo agjentëve fizikë të tillë si barnave, ndotësve mjedisore, dhe substancave të pranishme në ushqim, ujë, ajër dhe tokë mbi organizmat e gjalla.

Stafi i Mjekeve

Specialiteti: Toksikolog
Departamenti: TOKSIKOLOGJIA

Spitali Hygeia Tiranë

SPITALI HYGEIA TIRANЁ është spital privat i nivelit ndërkombëtar me një investim fillestar prej 60 milion euro, duke qenë i vetmi spital në Shqipëri i konceptuar që në fillesat e tij si strukturë spitalore, si nga pikëpamja strukturore ashtu edhe nga ajo funksionale. 

Lexo me shumë...

Newsletter

Abonohu per te mare njoftimet tona me email:

Si të arrini në Hygeia

Kontakte

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al