Artikuj mjekësor

Vera ka ardhur dhe bashke me te edhe theksimi i rrudhave te mimikes dhe djersitja e shtuar. Nderkohe qe bisedoj me pacientet ne zyren time, shoh cdo levizje te mimikes se tyre dhe nderkohe qe degjoj me vemendje e di me saktesi se ku duhet te injektoj dhe sa, ne menyre qe rezultati te jete sa me natyral dhe te parandaloj thellimin e rrudhave egzistuese dhe shfaqjen e rrudhave te reja. Edhe pse trajtimi me botox mund te kryhet gjate gjithe vitit, ne kete stine ai merr nje rendesi te vecante sepse eshte gjithmone me mire te parandalojme se sa te kurojme!

 

Hemorroidet janë enë gjaku (vena) të zmadhuara që shfaqen në pjesën e poshtme të anusit & rektumit të cilat kur zgjerohen shkaktojnë irritim.

Prezenca e hemorroideve është e pakëndshme, madje në jo pak raste shoqërohet edhe me dhimbje. Duke qenë se me kalimin e kohës simptomat e hemorroideve vijnë duke u përkeqësuar, mjekët rekomandojnë trajtimin e tyre që në momentin e parë të diagnostikimit.

Subcategories

Page 1 of 20

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al