Departamenti Kirurgjisë së Përgjithshme

Kirurgjia e Përgjithshme

GENERAL SURGERY

Lista e mjekeve te ketij departamenti

General Surgery Department

The Department of General Surgery of Hygeia Hospital solves medical pathologies through surgical procedures. This Department offers specialized care for the whole spectrum of the pathologies of general surgery. 24/7 throughout the year a specialized team of general surgeons will provide the best solution to every patient’s need. The staff of this Department has close collaboration with all the other medical specialties to offer the best care to the patient, as it is the best way to manage and solve every surgical pathologies.

 

The list of the surgical interventions:

  • Stomach (gastric cancer, benign pathologies)
  • Colon (colon cancer and benign pathologies)
  • Thyroid (with a contemporaneous method- no stitches and no pain)
  • Pancreas
  • Spleen
  • Hernia
  • Emergency surgeries

 

Departamente

Hygeia Group

SPITALI HYGEIA TIRANЁ, pjesë e Grupit Hygeia Greqi, i cili prej 40 vitesh tashmë, vazhdon tё jetё lider nё tregun e sektorit shëndetësor dhe ka si objektiv kryesor të jetë ofruesi më i madh i shërbimeve mjekësore të integruara në gjithë Europën Juglindore.

Lexo me shumë...

Newsletter

Subscribe for our latest news and offers:

Contacts

Spitali Hygeia Tiranë:
Sekretaria: + 355 4 23 90 000
Urgjenca: + 355 4 23 23 000
Email: info@hygeia.al


Zyra e Spitalit Hygeia Kosovë:
Telefon: 377 49 10 2008
Email: zyrakosove@hygeia.al